RSS Feed

Van megoldás a heges, pattanásos bőrre

M. A. - 2022. 05. 12. 8:00:45 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Van megoldás a heges, pattanásos bőrre

Felnőtt korban is sokak életét keserítik meg a mély, gyulladt pattanások, melyek csak ritkán múlnak el nyomtalanul. Akár a kamaszkori pattanások otthoni nyomkodásainak nyomairól, vagy a nehezen gyógyuló, erősen gyulladt aknék után maradt hegekről legyen is szó, ezektől biztosan mindenki meg akar szabadulni: a jó hír, hogy ma már létezik megoldás, ami egyúttal serkenti a kollagén természetes termel

A mikrotűs bőrfiatalító eljárások nagyon hatékonyak, ha heges arcbőrről van szó, de a megfelelő kezelés kiválasztásával ennél többet is nyerhetünk. “A Vivace a rádiófrekvenciás mikrotűs bőrfiatalító eljárások legújabb generációja. Minimálisan invazív kezelésről van szó, ami serkenti a kollagén természetes termelődését a bőrben és a kötőszövetben, ezáltal csökkenti a ráncok számát és mélységét, valamint feszesíti és tonizálja az arcot, a nyakat, a kezeket és a testet. A kezelés kiválóan alkalmazható a heges, pattanásos bőr állapotának javítására, sőt, a tapasztalatok szerint a striák kezelésére is bevethető” - mondja Dr. Széchenyi Kornél.

 

A helyileg érzéstelenített bőrre helyezett steril mikrotűk mikroszkopikus csatornákat, mikrosérüléseket hoznak létre a bőr mély dermális rétegében: egyrészt a hőérzékeny kollagén összeugrik, azonnali bőrfeszesítést létrehozva ezzel, másrészt pedig beindulnak a természetes sebgyógyulási folyamatok. “A kezelés nem csak az arcon, de a test szinte bármelyik részén jól alkalmazható, ha fiatalításról, feszesítésről,  hegek és striák eltüntetéséről vagy zavaró pattanásokról van szó.

 

Mivel a bőrfelületre felkerül egy érzéstelenítő gél, a fájdalom minimális, a lehető legkisebb kellemetlenséggel jár. Hogy mennyi kezelésre van szükség, az függ a bőr típusától és az elérni kívánt eredménytől is.

 

“Általában több kezelés javasolt ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű kollagént és rugalmas rostot termeljen szervezetünk, ami képes biztosítani a bőr kívánt feszességét és rugalmasságát” – teszi hozzá az orvos-esztétikai specialista, aki külön felhívja a figyelmet arra, hogy mennyire fontos a profi, tapasztalt szakember kiválasztása.

 


Fotó: RLM
Lap tetejére