RSS Feed

Budapest Card Sziget Különkiadás

Berkes Orsolya - 2022. 05. 09. 13:48:32 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Budapest Card Sziget Különkiadás

Két év kihagyás után ismét megrendezik Magyarország legnagyobb könnyűzenei fesztiválját, a SZIGETET. Augusztus 10. és 15. között Budapest és az Óbudai-sziget újra várja vendégeit Európa egyik legkedveltebb zenei és kulturális fesztiváljára, hogy megtapasztald akár első, de akár 28. alkalommal a Citizen életérzést.

A European Festival Awards fődíját, a UK Festival Awards legjobb külföldi fesztivál díját és számos egyéb nemzetközi elismerést bezsebelt esemény Nagyszínpadának headlinerében ismét a legnagyobb világsztárok sorakoznak fel. Többek közt augusztus Dua Lipa, a Kings Of Leon, Justin Bieber és az Arctic Monkeys szórakoztatja majd a remények szerint ismét rekordlétszámot megdöntő félmilliós Island of Freedom közönséget. SZIGET Fesztivál: www.sziget.hu 

Budapest Card Sziget Különkiadás
A Sziget egy sokkal nagyobb fesztivál része; annak a fesztiválnak, mely sosem ér véget, Budapest hömpölygő és lüktető dinamikus erejének. A Budapest Brand nZrt. és a Sziget Fesztivál közösen hozta létre a Budapest Card Sziget Edition-t, hogy az ideérkező vendégek ne csak a fesztiválra, hanem a városba is ellátogassanak, felfedezzék a nevezetességeket és átéljék az egyedülálló Budapest-élményt.
A Budapest Card Sziget Különkiadás termékcsalád valamelyike pontosan rád van szabva, ha:
itt tartózkodásod alatt szeretnéd igénybe venni a budapesti tömegközlekedést,
Budapestről Sziget Hajójárattal szeretnél megérkezni a Fesztiválra,
ingyenesen vagy kedvezményekkel felfedeznéd fel a várost és annak látnivalóit, különleges fürdőit,
a Fesztiválhoz képest korábban érkezel, vagy később indulsz haza,
csak egy hosszúhétvégre érkezel, de szeretnéd kihozni belőle a maximumot!
Sziget karszalagod mellé szerezd be a Budapest Cardot, akár 2, 5 vagy 9 napra, és érkezésedkor azonnal el is kezdheted élvezni az előnyeit! A Sziget Transzfer busz ingyenesen visz a Liszt Ferenc repülőtértől egyenesen a fesztivál bejáratáig. Citizen napjaid alatt fedezd fel Budapestet ingyenes tömegközlekedéssel, mártózz meg Budapest egyik ikonikus termál fürdőjében, térítésmentesen, vagy akár többször 20% kedvezménnyel. Városnéző programodhoz pedig további 50 túra, múzeum, kiállítás és gasztrohely legjobb kedvezményes szolgáltatásait és ajánlatait gyűjtöttük össze neked.


Fotó: -a-
Lap tetejére