RSS Feed

Sztárok – jogsi nélkül

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2022. 05. 06. 12:31:33 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Sztárok – jogsi nélkül

Előfordult, hogy David Robert Joseph Beckham négy gyermekét nem tudta személyesen fuvarozni. A focipályán és a közúton egyaránt fürge, multimilliomos angol sportcsillag vezetői engedélyét ugyanis 2019-ben bevonta a hatóság. Azóta ez előfordult más hírességekkel is.

Csekély vígasz lehet Victoria Beckham énekesnő {Spice Girls} férjének, hogy a Londonban szintén otthonosan mozgó Boris Becker jogsija is ugrott, már jóval 2022-es aktuális „adóügyi” pere előtt... De haladjunk szép sorjában! A majdani brit trónörökösökkel baráti viszonyt ápoló David Beckham már visszakapta sokadik gyorshajtási ügye miatt fél évre elvett jogosítványát. A nemzetközi hírű, tetovált modell és sportfunkcionárius sorstársa a hét esztendővel idősebb német teniszlegenda. Boris Becker  - hajdan több Mercedes szalon tulajdonosa - szintén imádja a száguldást, a mobiltelefonozást és a rapid típusokat. Autókban, nőkben egyaránt.

A szigetországban őt is hat hónapra tiltották el a közelmúltban a slusszkulcstól... A négyszeres világbajnok germán labdarúgó válogatott gazdag, 2021 novemberében elbúcsúzott vezetőedzője sem ülhetett  hetekre a volán mögé. Jogi Löw - Európa legszebb hajú ex-trénere - persze megengedhette magának anno, hogy a kontinensen keresztül-kasul taxizzon, hiszen nem csak a gyepen keresett tavalyig vagyonokat, hanem reklám hősként is.

A májusban 33 éves Marco Reus, a Borussia Dortmund sztárjáról a minap kiderült, hogy noha látogatta az autós iskolát, vizsgát nem tett. Jogsi nélkül gurult  közel 200 millió forintos Aston Martinjával, mígnem lebukott. A német válogatott tehetséges focistájának - némi bírságolás hatására - lett hivatalos vezetői engedélye. Hasonló volt a helyzet az NSZK egyik legnépszerűbb, örökifjú, s gyönyörű filmsztárjával, Iris Berbennel is. Ő túl a hetedik ikszen immáron legálisan kocsikázik. Wilson Gonzalez Ochsenknech, akárcsak az apja tehetséges színész. Ám a papa józanon szokott közlekedni, míg szeleburdi fiától drogos autózás miatt „kérte el” egy hónapra a jogsit a rendőrség.

Fotó: -a-
Lap tetejére