RSS Feed

Új névvel és új tagokkal készül az Omega

nlc.hu - 2022. 05. 04. 13:00:01 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Új névvel és új tagokkal készül az Omega

A csapat dobosa, Debreczeni Ferenc szerint a felálló formáció semmiképp sem lesz emlékzenekar. Az Omega Testamentum néven folytatja, s már csupán énekest keresnek.

Azt gondolnánk, az elmúlt másfél év tragédiái végzetes csapást mértek az Omega zenekarra. Ám a zene, úgy tűnik, a gyásznál is erősebb, a csapat ugyanis nem szűnik meg, Omega Testamentum néven újjáalakul. – írta meg a Blikk. Igaz, egyelőre az énekest nem találják, az új tagokkal mindenképpen együtt zenél majd Debreczeni Ferenc, azaz Ciki és a korábbi kisegítő gitáros, Szöllőssy Kata is.

Trunkos András, a zenekar menedzsere Boros Lajos és barátai Lali király Csütörtöke című műsorában mesélt arról, milyen tervei vannak az Omega-életművel kapcsolatban. Mint mondta,

Omega Testamentum néven szeretnék összehozni egy zenekart, amelyben Ciki benne van, Kati is benne van, és megtaláltam a gitárost, akit úgy hívnak, hogy Maróthy Zoltán. Ő egyébként a Kőbányai Zeneiskola igazgatóhelyettese.

A menedzser beszélt arról is, hogy egyelőre bár „fogalmam sincs, ki lesz az énekes”, annyi biztos, hogy olyan énekes kell, aki nem is akar hasonlítani Kóbor Jánosra, mert rá nem is lehet. 

Fotó: life.hu
Lap tetejére