RSS Feed

Csónaktúrán voltunk

E.Várkonyi Péter és Vidra - 2022. 03. 23. 10:33:18 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Különleges helyen járt a mixonline.hu. Csaknem 10 kilométeres hosszan eveztünk végig a Hévíz-patakon. A Vidra csoport két évtizede szervez vízitúrákat a Hévízi-gyógytó forrásai által táplált, a tavaszi és a nyári, illetve az őszi hónapokban is evezhető, soha be nem fagyó, meleg vizű mesepatakra. Téli időszakban a tó és a patak felett lebegő páraréteg, a rengeteg tündérrózsa, a part menti mocsaras lápvidék meseszerű hangulatot ad az arra kirándulóknak.

Különleges helyen járt a mixonline.hu. Csaknem 10 kilométeres hosszan eveztünk végig a Hévíz-patakon. A Vidra csoport két évtizede szervez vízitúrákat a Hévízi-gyógytó forrásai által táplált, a tavaszi és a nyári, illetve az őszi  hónapokban is evezhető, soha be nem fagyó, meleg vizű mesepatakra. Téli időszakban a tó és a patak felett lebegő páraréteg, a rengeteg tündérrózsa, a part menti mocsaras lápvidék meseszerű hangulatot ad az arra kirándulóknak.


Fotó: E.Várkonyi Péter és Vidra
Lap tetejére