RSS Feed

Guetta és Sorana leporolt egy megaslágert

Fehér Emma - 2022. 01. 25. 17:00:29 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Guetta és Sorana leporolt egy megaslágert

A többszörös platinalemezes énekes-dalszerző, Sorana és a szupersztár DJ/producer, David Guetta leporolta Kanye West több mint tízéves megaslágerét – az eredmény egy földöntúli szintetizátoroktól és Sorana légies vokáljától vibráló közös, „redruM” címmel

A többszörös platinalemezes énekes-dalszerző, Sorana és a szupersztár DJ/producer, David Guetta leporolta Kanye West több mint tízéves megaslágerét – az eredmény egy földöntúli szintetizátoroktól és Sorana légies vokáljától vibráló közös, „redruM” címmel. A szimbolikus klip kihagyhatatlan vizuális élményt nyújt egy klasszikus film és anime egyvelegével!


 

Alig három évesen a romániai szobájában ülve Sorana azon kapta magát, hogy egy Whitney Houston kazettára énekel. Ott és akkor elhatározta, hogy énekesnő lesz, és megtanulja annak minden fortélyát, amit egy ilyen pályaválasztás megkövetel.


 

Az eltökélt alkotó heves ambíciói meghozták a siker gyümölcsét, számos nemzetközi sláger társszerzője lett, köztük a The Chainsmokers és az ILLENIUM listavezető, platina minősítésű „Takeaway”, Feat. Lennon Stella, Ava Max „OMG What’s Happening” című daláé, valamint a BRIT-díjra jelölt, platina minősítésű Galantis, David Guetta és Little Mix kollabjáé („Heartbreak Anthem”). Utóbbi több mint 20 országban került a slágerlisták élére, és 2021 második legnépszerűbb trackje lett a brit rádiókban.


 

A világszerte elismert francia lemezlovas, Guetta kétségtelenül szívesen alkotott ismét a tehetséggel, egy igazi klasszikust, Kanye West „Heartless” című szerzeményét alapul véve. Sorana éteri énekhangjával és a DJ energikus basszusvonalaival, kiugró szintetizátoraival teszi elkerülhetetlenül fülbemászóvá az újragondolt zeneszámot.


 

A „redruM” pedig egy kísérteties, csavaros videóklipben teljesen új dimenziókat nyit: Sorana a díjazott rendező, Kubrick „Ragyogás” című filmjéből merített, ragyogó kék fonatai pedig Sailor Moon iránti rajongását idézik.


 

„A debütáló felvétel, a „redruM” két ember történetét meséli el, akik ugyanabba a személybe szerelmesek – mondja Sorana. „A végén az egyik boldog a szerelemben, a másiknak pedig összetörik a szívét. A dalszövegekben a szívfájdalom érzését egy gyilkossághoz hasonlítom, én is tapasztaltam, hogy ezen mennyire nehéz túllépni. A dal ironikusan mutatja be, hogyan reagálnak az emberek ilyenkor. A szerelem jön és megy, így akár élvezhetjük is, amíg tart.”

 

Fotó: celebmix.com
Lap tetejére