RSS Feed

Educatio Kiállítás: tank és Manuel

Sajtó HÖOK - 2022. 01. 17. 17:00:01 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Educatio Kiállítás: tank és Manuel

Leszállt egy helikopter, majd bevonult egy tank, - így kezdődött a 22. Educatio Kiállítás, pedig csak a felvételi információkért indítottak offenzívát a fiatalok. Több mint 100 kiállító többszáz aktivitással teszi interaktívvá a fiatalok számára a felsőoktatással kapcsolatos információszerzést.

Több mint 100 kiállító többszáz aktivitással teszi interaktívvá a fiatalok számára a felsőoktatással kapcsolatos információszerzést. A továbbtanulás iránt érdeklődő diákok fontos döntés előtt állnak, mellyel kapcsolatban minden kérdésüket fel tudják tenni a kiállítóknak. Emellett azt is célul tűzték ki a szervezők, hogy az expo egy kiváló szórakozás és egy felejthetetlen élmény legyen.

 

A kiállítók felmászhatnak egy tankra, a gondolataikkal irányíthatnak egy labdát, sportolhatnak, számtalan VR játékot próbálhatnak ki, megnézhetnek egy harci helikoptert, 3D gyógyszernyomtatót, vagy akár egy olyan gépet is, mely magától kirakja a Rubik-kockát.

 

A rendezvényt Manuel is meglátogatta az EFOTT meghívásából, hogy egy guerillakoncerttel szórakoztassa a közönséget. Az első napon pedig több híresség is mesélt a fiataloknak az egyetemi éveikről, úgymint: Gulyás Michelle, Jansik Szilárd, Laskóy Noémi, Puskás-Dallos Bogi, Tóth Dávid, továbbá Siklósi Gergely és Dr. Kulja András is kilátogatott a rendezvényre.


Fotó: fidelio.hu
Lap tetejére