RSS Feed

Új könyv segít megtalálni az igazit

M. A. - 2022. 01. 14. 17:53:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Új könyv segít megtalálni az igazit

Társ, boldogság, szerelem. Sokan mégis úgy gondolják, mindez nem létezik, elérhetetlen ábránd, de legalábbis ritka, mint a fehér holló, és így csupán keveseknek adatik meg. Talán részben épp emiatt a mai világban sok ember számára jelent nehézséget a párkeresés - főként, ha olyan társat igyekszik találni, aki igazán illik hozzá.

Dee Drummer: Hogyan találd meg az igazit? című könyve újszerű megvilágításba helyezi a sikeres párkeresést: társkeresési tippek, bevált ismerkedési szövegek helyett a hangsúlyt a megalapozásra helyezi. Olyan pontokat segít kisimítani, egyenesbe tenni a fejünkben és az életünkben, amelyekről talán nem is gondolnánk, hogy sikeres társtalálásunk útjában állhatnak.

 

Ha az olvasó aktívan részt vesz a kiadvány nyújtotta önismereti kalandban, akkor szinte garantáltan pozitív változások indulnak el életének ezen területén. Kötelező olvasmány mindenkinek, aki szeretné az életét helyreállítani és újjáépíteni.

 

Gondolatkeltő, erőteljes, éleslátó és inspiráló könyv mindazok számára, akik az igaz szerelmet keresik, és azoknak is, akik sorozatosan a nem megfelelő típusú embereket vonzzák be az életükbe. Így hát, kalandra fel!


Fotó: -a-
Lap tetejére