RSS Feed

Navracsics szerényen adja

444.hu - 2022. 01. 14. 9:09:54 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Navracsics szerényen adja

Navracsics Tibor egykori miniszter és jelenlegi kormánybiztos hétfőn Tapolcán járt, ahonnan lényegében arról posztolt, hogy többen megkeresték, hogyan lehet ilyen átkozottul jó abban, amit csinál.

„Többen megkerestek az elmúlt napokban, mégis hogyan lehetséges az, hogy miközben egyes országgyűlési képviselők hat év alatt sem tudtak egyetlen forintnyi fejlesztési forrást hozni a térségnek, én fél év alatt is több mint kettő milliárd forintnyi fejlesztéshez szereztem támogatást. Elmondtam nekik, hogy minden csak az elvégzett munka minőségétől függ. Van, aki ígérgetni szeret és felháborodni, van, aki pedig végzi a dolgát a térség érdekében. Én ez utóbbit ígérhetem csak a jövőben is. Az előbbit meghagyom másoknak.”

Nem is kell annyira tudni a sorok között olvasni, hogy megértsük, lényegileg arról posztolt, hogy többen megkeresték, hogyan lehet ilyen átkozottul jó abban, amit csinál, és a válasz az, hogy azért, mert óriási, eszetlenül nagy király. Nem ő az egyetlen hatalmas munkabírású magyar politikus, de azt látatlanul is megadhatjuk neki, hogy simán lealázza az ellenzéki országgyűlési képviselőket, ha pénzt kell kérni Orbán Viktortól.

Fotó: -a-
Lap tetejére