RSS Feed

David Guetta és a rave himnusz

Fehér Emma - 2022. 01. 09. 17:00:51 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

David Guetta és a rave himnusz

David Guetta & MORTEN pénteken kiadta a várva várt jövőbeli rave himnuszt, a Permanence-t. A páros nem vesztegetve idejét hozza el az éjszakai klubhangulatot.

 többféle elektronikus stílusjegyből álló „Future Ravers” műfaj alapítói, David Guetta és MORTEN jelentkeznek régóta várt zenéjükkel, a „Permanence”-szel. 2021 végén robbantottak futurisztikus track-jükkel, az „Alive Again”-nel (Roland Clark közreműködésével), a páros nem vesztegetve idejét hozza el az éjszakai klubhangulatot.


 

A „Future Raverek” és rajongók örülhetnek, hiszen a kétszeres Grammy-díjas DJ/producer/dalszerző, David Guetta és a dán DJ/producer, MORTEN lendületes párosa ismét egy fergeteges klub-talpalávalóval jelentkezett. A „Permanence” Az izgalmas track egyaránt építkezik klasszikus elektronikus és újhullámos, progresszív elemekből, amelytől garantáltan eláll a lélegzetünk.


 

A szerte a világon is elérhető zeneszám egyébként már korábban bekerült az élő szettek közé, és a rajongók legnagyobb megelégedésére Guetta – aki legutóbb a sztárkollaborátorokat felsorakoztató, globális projektté duzzadt „Family”-vel ment nagyot - szilveszterkor Abu-Dzabi Lourve-ban is megszólaltatta a himnikus klubzenét.


 


 


 


Fotó: themusicessentials.com
Lap tetejére