RSS Feed

Eppel Márton a Diósgyőrhöz igazolt

mti - 2022. 01. 06. 17:59:40 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Eppel Márton a Diósgyőrhöz igazolt

Eppel Márton válogatott labdarúgó a Budapest Honvédtól a másodosztályban listavezető Diósgyőri VTK csapatához igazolt. A 30 éves csatár az MTK-ban nevelkedett, de játszott Pakson, majd Kispesten robbant be.

Eppel Márton a Diósgyőrhöz igazolt

    Miskolc, 2022. január 6., csütörtök (MTI) - Eppel Márton válogatott labdarúgó a Budapest Honvédtól a másodosztályban listavezető Diósgyőri VTK csapatához igazolt.

    "Motivált vagyok, alig várom, hogy csatlakozzak új társaimhoz. Benczés Miklós sportigazgató kitartóan hívott, és azt mutatta a DVTK, hogy mindenképpen szeretnének a csapatban látni, ami fontos számomra. Egyértelmű cél a feljutás, amihez jó játékkal és gólokkal szeretnék hozzájárulni" - fogalmazott az OTP Bank Liga 2016/17-es idényének gólkirálya a miskolci klub honlapján, amely arról számolt be, hogy a csatár jelenleg betegséggel bajlódik.
    A 30 éves csatár az MTK-ban nevelkedett, de játszott Pakson, majd Kispesten robbant be, ahol gólkirályként elévülhetetlen érdemeket szerzett a Honvéd bajnoki címében. Légiósként megfordult Angliában, Hollandiában, Kazahsztánban és Belgiumban is, a nemzeti együttesben nyolc alkalommal lépett pályára.


Fotó: -a-
Lap tetejére