RSS Feed

DVSC: szerződést bontottak Németh Krisztiánnal

NS - 2022. 01. 04. 17:23:26 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

DVSC: szerződést bontottak Németh Krisztiánnal

A DVSC december 31-i hatállyal, közös megegyezéssel szerződést bontott Németh Krisztiánnal – jelentette be kedd reggel a debreceni labdarúgócsapat a hivatalos honlapján. A 32 éves, 37-szeres válogatott Németh Krisztián szeptember végén, hosszú kihagyás után érkezett a DVSC-hez, és igyekezett magát mihamarabb újra felépíteni – írja a csatár kapcsán a dvsc-hu.

Hét NB I-es bajnokin és egy kupatalálkozón is pályára lépett debreceni színekben, eredményes volt a Kecskemét elleni MK-meccsen, valamint gólt szerzett a Honvéd elleni győztes (5–3) mérkőzésen.

A decemberi eleji, zalaegerszegi bajnokin azonban megsérült, részleges izomszakadást szenvedett, így a Ferencváros és a Gyirmót ellen már nem játszhatott, a debreceni klub pedig december 31-i hatállyal, közös megegyezéssel szakított a csatárral, aki éppen január 5-én, szerdán tölti be a 33. életévét. Némethnek a DVSC volt a 14. klubja pályafutása során.

„Korábban is úgy egyeztünk meg a DVSC-vel, hogy Németh Krisztián december végig segít a csapatnak. Most, miután a sérüléséből már felépült, azon dolgozunk, hogy új csapatot találjunk neki" – nyilatkozta a váltással kapcsolatban a Nemzeti Sportnak a játékos menedzsere, Filipovics Vladan. 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők: –
Kölcsönbe érkezők: –  
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Baranyai Nimród
Kiszemeltek: –
Távozók: Németh Krisztián (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

Fotó: -a-
Lap tetejére