RSS Feed

Patai Anna: a Megasztárból rádióba

Molnár Boglárka - 2022. 01. 03. 17:00:35 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Patai Anna: a Megasztárból  rádióba

Régi nagy álma vált valóra Patai Annának, akit az egész ország a Megasztárból ismert meg, mint 2010 egyik legfiatalabb, legtehetségesebb előadóját. Az énekesnő mától hazánk egyetlen roma rádiója, a Rádió Dikh műsorvezetőjeként is hallható

Régi nagy álma vált valóra Patai Annának, akit az egész ország a Megasztárból ismert meg, mint 2010 egyik legfiatalabb, legtehetségesebb előadóját. Az énekesnő mától hazánk egyetlen roma rádiója, a Rádió Dikh műsorvezetőjeként is hallható. „Minden hétköznap reggel 9-től leszünk adásban Kovács A. Mátéval és Báróval. Szerintem jó hármasfogat lesz a miénk, igaz Mátéval nem ismertük egymást korábbról, de hamar megtaláltuk a közös hangot. Báróval pedig együtt indultunk a Megasztárban, így fél szavakból is megértjük egymást” – árulta el Patai Anna, aki énekesnői karrierje mellett párhuzamosan szeretné építeni műsorvezetői pályáját is. „A műsorvezetés mellett ugyanúgy dolgozom tovább zeneileg. Hamarosan megjelenik a lemezem, amelyen tíz magyar dalt hallhatnak majd. Most már a dalszövegírásból is aktívan kiveszem a részem, ezek a dalok ezért is különlegesek, mert én dolgoztam a szövegen is” – tette hozzá a Fekete Kávé műsorvezetője. 

Azonban nem Patai Anna az egyetlen ismert név a Rádió Dikh műsorvezetői között. Minden hétköznap délután 3-tól Bódi Csaba Junior ragadja magához a mikrofont, hogy teljesítse a hallgatók zenei kívánságát. „A kívánságműsor vezetése nagy öröm számomra, mert interaktív, tele van érzelmekkel. Alig várom, hogy teljesíthessem a hallgatók zenei kívánságait és segítsek szebbé, jobbá, vidámabbá varázsolni a napjukat a kedvenc zenéik lejátszásával” – mondta az ifjabb Bódi Csaba, akire rendkívül büszke a családja. „Büszkék rám, örülnek a sikeremnek. Ahogy apukám is sokat tanult Papótól, én is sokat köszönhetek édesapámnak, nagypapámnak. Ugyanakkor bíztatnak és drukkolnak, hogy a saját utamat járjam, ez pedig nagyon jó érzés” – tette hozzá Bódi Csaba Junior. A Fekete Kávé és a BódikhívánságShow mellett a 100.3 Rádió Dikh-en felcsendülnek majd az ikonikus cigányzenék is, ahogy a hétvégi DJ szettek sem maradhatnak el. Mindezek mellett számtalan roma kultúrát, művészetet, gasztronómiát körbejáró közszolgálati jelentőségű műsor is hallható lesz a rádió kínálatában. 


Fotó: hu.wikipedia.org
Lap tetejére