RSS Feed

Cupra Born és a többiek

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2022. 01. 02. 17:49:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Cupra Born és a többiek

Néhány héten belül mutatkozik be a spanyolok dögös modellje, a 150 lovas, konnektoros újdonság. A környezetkímélő, ötszemélyes Cupra Born alapára 12 millió forint körül lesz. Többet kell majd fizetni 2022-ben az izmosabb e-Boost verzióért.

A Seat család vagány, elektromos kocsija a kompakt kategóriában toboroz majd vevőket. A 300 kilométernél is nagyobb hatósugarú sportos Cupra Bornnál kb. 70 km-mel tovább gurulhat a 231 lóerős e-Boost változata. A csúcsverzió pedig félezeres túrát ígér egy feltöltéssel. Más stílusú, árfekvésű újdonság a 2022-ben a szalonokba kerülő koreai rakéta.

A Kia EV6 (77.4 kWh) GT AWD elektromotorja akár 500 kilométernyi száguldást is lehetővé tesz: ám árából 2-3 darab nyolcadik generációs, benzines Volkswagen Golfra is lecsaphatunk. Az aktuális Teslák is „hosszútávfutók”, de egyelőre nagyon mélyen kell a zsebükbe nyúlniuk a vevőknek, ha ilyen korszerű, csendes, amerikai márkáról álmodoznak. A Berlin közeli üzem átadása után talán már 20 millió forint alatti összegért is beülhetünk a kaliforniai kedvencbe.

Fotó: -a-
Lap tetejére