RSS Feed

Ruffalo visszatért

hvg.hu, blikk - 2021. 11. 28. 9:25:34 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ruffalo visszatért

Mark Ruffalo a minap ismét feltűnt egy kávéházban. A színész ráadásul már visszajáró vendég az Alkotmány utcában. „Köszönjük, Mark Ruffalo a rengeteg látogatást! Reméljük, élvezed a kávéinkat” – írta szerdai Facebook-posztjában a stábbal közös szelfi mellé a belvárosi kávézó. A többek között Hulkot megszemélyesítő színész a Poor things című film forgatása miatt érkezett Magyarországra, és úgy látszik, rajong a magyar kávéért.

Egy hónapja a Mosonyi utcai vendéglőből, a Rosenstein étteremből ajándékokkal távoztak Mark Ruffalo és William Dafoe, akik Emma Stone-nal közösen Yorgos Lanthimos Poor Things című filmjét forgatják a fővárosban.

Az étterem tulajdonosának a fia, Rosenstein Róbert a Blikknek elmondta, hogy valójában nemcsak a két színész, de az őket kísérő stáb nagy része is náluk étkezett. "Nagyon kedvesek voltak. Willem és Mark most voltak nálunk először, de mondták, hogy nagyon jól érezték magukat, és még biztosan visszatérnek, ha itt forgatnak. A stáb többi tagja viszont visszatérő vendég" – fogalmazott. Az is kiderült, hogy mit fogyasztottak a sztárok: kibontották a kóser pálinkát, majd Dafoe egy tál halászlevet, töltött padlizsánt, salátát és friss rókagombát rendelt, Ruffalo pedig libacombot.

A vendéglőben a hírességeknek külön helyiségben szoktak megteríteni, hogy senki ne zavarja őket, ám érkezéskor és távozáskor össze lehet velük futni. Megfordult már korábban az étteremben Robert de Niro és Steven Spielberg is.

Fotó: -a-
Lap tetejére