RSS Feed

Ez valahogy most más Csobot Adéltól

M. A. - 2021. 11. 23. 12:22:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ez valahogy most más Csobot Adéltól

Videoklipben csendül fel az El a kezekkel a Papámtól! című film első slágergyanús betétdala Csobot Adél előadásában. A családi film négy fülbemászó betétdala és háttérzenéje az Artisjus- és EMeRTon-díjas zenei előadónak és zeneszerzőnek, Rakonczai Viktornak valamint Orbán Tamás dalszöveg írónak köszönhető.

Egy újabb indok, hogy beüljünk a Megafilm produkcióra, melyben Csobot Adél mellett Pálmai Annát, Gubás Gabit, Nagypál Gábort és film gyerekszereplőit is hallhatjuk énekelni.

 

„Egy betétdal akkor jó, ha van benne valami megfoghatatlan, ami beránt, beszippant, valami, amitől borsódzik a hátunk, ami leköti a figyelmet 3-4 percre. Attól jó a dal, hogy már várod a következő sort, a refrént” – mondta Rakonczai Viktor.

 

Csobot Adél Eszter daláról így nyilatkozott: „Ahogy meghallottam Eszter dalát, rögtön azt éreztem, hogy ez a betétdal egy telitalálat, úgy zenei stílusában, mint szövegében tökéletesen passzol a filmhez. Bízom abban, hogy az emberek szeretni fogják, működni fog és hamarosan sláger lesz!”

 

Az Eszter dalából készült videoklipben a film főszereplői mellett a film néhány ikonikus díszlete is megjelenik, mint például a cilinder, a pompás oldtimer autó, a titokzatos Kálmán gép, a végén pedig a rendező, Dobó Kata is felbukkan.

 

Az El a kezekkel a Papámtól! című családi filmet 2021. december 9-től tűzik a mozik műsorukra.

 


Fotó: Bara Szilvia
Lap tetejére