RSS Feed

Zalatnay Cili sokat imádkozik is Kóbor Jánosért

nuus.hu - 2021. 11. 20. 8:07:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Zalatnay Cili sokat imádkozik is Kóbor Jánosért

Kóbor János több, mint egy hete került kórházba koronavírussal. Az oltást elutasító zenész állapotáról hírzárlat van, rajongói aggódnak érte. Mivel Zalatnay Cili Kóbor János régi barátja, őt is megrendítette a hír.

Elmesélte, hogy bár korábban oltásellenes volt, mára megváltozott a véleménye. „Elég közeli még a néhai Benkő Laci vagy Balázs Fecó sorsa, Isten nyugosztalja őket. Azért nem tudok és nem akarok véleményt nyilvánítani, mert amikor ez az egész pandémia elkezdődött, én is oltásellenesnek indultam, hiszen már gyermekként is féltem a tűtől, így mindig cirkuszoltam anyukámnak, ha oltásra kellett menni. Rögtön rosszul vagyok tőle. Most hamar megváltozott a véleményem, mert a baráti köröm tagjai, a családom és a kollégák sorra kapták el ezt a csúnya betegséget. Ekkor beláttam, hogy menni kell oltakozni.
Pont Meckyvel beszéltem erről, és ő kérdezte, miért döntöttem emellett. Szerettem volna magamat, a lányomat, a környezetemet és a rajongóimat is védeni a koncerteken. Döbbenten hallottam korábban, hogy ő nem oltatta be magát. Nem tudom, azóta ez változott-e, hiszen csinos neje, kisgyereke, unokája van. Ha ezen a véleményén nem változtatott a közelmúltban, nagyon nagy lehet a baj, de a Jóisten segítse meg őt” – mondta az AcNewsnak Zalatnay, aki folyamatosan imádkozik a barátjáért.


Fotó: -a-
Lap tetejére