RSS Feed

Tőzsér Dániel elsírta bánatát

24.hu - 2021. 11. 17. 9:17:05 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Tőzsér Dániel elsírta bánatát

Tőzsér Dániel, a DVSC sportigazgatója hétfőn kora este sajtótájékoztatót tartott, amelynek témáját az őt és a klubot ért méltánytalan támadások adták. Az 1992-1993-as idényben főszerepet játszott abban, hogy a klub feljutott az élvonalba.A korábbi válogatott középpályás azt mondta, szeretne pár dolgot tisztába tenni, mert a közelmúltban sok negatív cikk és támadás érte a személyét és a klubot.

Az országos médiában egyik vezető szerepet betöltő oldal vezetőhírként hozta le, hogy Debrecenben mekkora a probléma, az írás Old Boys-projectnek nevezte a szeretett klubunkat– mondta.

Méltatlannak érezte, hogy azt írták a csapatról (amely öt nyeretlen meccs után legutóbb 5-3-ra legyőzte a Honvédot, így a 9. helyen áll a 12 csapatos bajnokságban), hogy a játékát kiismerték, átrohannak rajta, rossz az edzésmunka. Ráadásul Dzsudzsák Balázst is támadják. Az méltatlan, hogy Balázst néha már-már kispadra száműzik, és azt írják, hogy vizes palackokat dobál be, amikor azt csak Korhut Mihálynak szánta– tette hozzá.

Azt is nehezményezte, hogy azzal vádolják, csak egy játékosügynöktől, Filipovics Vladantól szerez labdarúgót, így inkább felsorolt hat igazolást, és azok menedzsereit, hogy bizonyítsa mondandóját.

„Azzal támadnak, hogy fradista vagyok, noha a Fradiban csak 2 évet, a Lokiban viszont összesen 10 évet futballoztam, a szoros kötődésem tehát aligha kétséges Debrecenhez. Itt él a családom, itt vannak a barátaim. Azért dolgozom, mint mindenki más a klubnál, hogy a Loki sikeres legyen” – mondta.

Fotó: -a-
Lap tetejére