RSS Feed

Két hétig lesz Nagy Ő a világbajnok kajakos

M. A. - 2021. 11. 17. 13:00:30 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Két hétig lesz Nagy Ő a világbajnok kajakos

December 5-én vasárnap este kezdődik a TV2 új szuperprodukciója, a Bachelor - A Nagy Ő. A világsikerű párkereső reality közel húsz éve folyamatosan képernyőn van, ez alatt a világ közel 30 országában volt látható. Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó két héten át minden hétköznap este keresi az igazit.

Vasárnap estétől két héten át követhetik figyelemmel a nézők, hogyan köttetnek barátságok, hogyan robbannak ki viszályok a szereplők között, és kit választ végül társául az agglegény Tóth Dávid. Vajon kialakul-e szerelem valamelyik hölggyel?

 

A fiatal sportolót az Exatlon Hungary és a Dancing With The Stars című műsorokból már jól ismerhetik a csatorna nézői. Dávid huszonegy nővel ismerkedik majd meg, de időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá. A hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak A Nagy Ő-től. A végső rózsaceremónián pedig Dávid kiválasztja azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben.

 

Addig azonban rengeteg kérdést felvet a műsor: vajon kiválaszt-e egyet? Mi alapján választ? És vajon ezt a kiválasztott is így gondolja-e?

 

Tóth Dávid vívódásaival nem lesz egyedül, a műsor házigazdája ugyanis Stohl András lesz, akivel folyamatosan kitárgyalja majd érzéseit, esetleges félelmeit a választásaival kapcsolatban.

 


Fotó: Tv2 Sajtószoba
Lap tetejére