RSS Feed

Southgate - Megérdemelték az egy pontot

NS - 2021. 10. 13. 12:09:59 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Southgate - Megérdemelték az egy pontot

Gareth Southgate nem tűnt különösebben összetörtnek amiatt, hogy csapata nem nyert, és a Nemzeti Sport kérésére elárulta, hogy Magyarország megdolgozott az egy pontért.Gareth Southgate az angol kollégáknak azt is elárulta, hogy csapata nem egészen azt nyújtotta, amit várt tőle.

„Magyarország nagyon jól játszott, a nyáron is láthattuk, hogy még a nagy csapatok is nehezen törik meg az ellenállást, ezért volt meglepő, hogy mintha a budapesti meccsen jobban kinyíltak volna. Most viszont büszkén, jól védekezve, fegyelmezetten játszottak, ezért dicséret illeti őket, megérdemelték az egy pontot.”

Gareth Southgate az angol kollégáknak azt is elárulta, hogy csapata nem egészen azt nyújtotta, amit várt tőle.

„Általánosságban irányítottunk, de mintha kissé izgatottabbak lettünk volna, ami nem megszokott. Nem mindig gyakoroltunk elég nyomást az ellenfélre. Sikerült válaszolnunk a gólra, ám hiába volt több helyzetünk, szerintem mégsem érdemeltünk győzelmet. Próbáltuk a cserékkel felrázni a csapatot, frissíteni, mert nem nagyon voltak nagy helyzeteink, ezért is változtattunk, illetve a szerkezeten is módosítottunk, mert úgy tűnt, a kontráknál sebezhetőek vagyunk. Ez megoldódott, de sajnos elöl így sem váltunk veszélyesebbé.”

Southgate-et a nézőtéren látott incidens kapcsán is kérdezték, de Marco Rossihoz hasonlóan ezt nem akarta kommentálni.

Fotó: -a-
Lap tetejére