RSS Feed

Kapócs Zsóka Milánóban tanul lakberendezést

Molnár Boglárka - 2021. 10. 13. 8:00:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kapócs Zsóka Milánóban tanul lakberendezést

Az egykori szépségkirálynő belekóstolt a színészetbe, azonban nem szeretett volna dívaként megöregedni. Végül a lakberendezés mellett tette le a voksát és anno mindent hátrahagyva Milánóba költözött, hogy kitanulja a szakma fortélyait.

Szépségkirálynőként ismerte meg az egész ország Kapócs Zsókát, akinek kezdetben elképzelése sem volt arról, hogy mivel is szeretne foglalkozni. A szépségversenyen, - melyet megnyert - puszta kíváncsiságból indult el. „Kisgyerek voltam, otthon ültem a TV előtt és épp a szépségkirálynő nyakába akasztották a helyezést és címet tartalmazó szalagot. Megmaradt bennem ez a kép és meg is kérdeztem anyukámtól, hogy vajon leszek-e valaha olyan szép, mint a győztes. Azt mondta fogalma sincs, ez pedig elindított bennem egy versenyszellemet” – idézte fel a 95.8 Sláger FM-en Kapócs Zsóka, aki 21 évesen el is nyerte a legszebbnek járó koronát. Azonban már ekkor tudta, hogy a modell szakma nem az ő világa. 

„Másnap ott álltam a TV interjúkon és éreztem, hogy nekem ez nem kell. Örültem a címnek, a nyereménynek, de tudtam, hogy nem ezt akarom tovább. Megkérdezték, hogy mégis mivel szeretnék foglalkozni és akkor fogalmazódott meg bennem, hogy színésznő szeretnék lennék” – árulta el a ma már lakberendezőként sikert sikerre halmozó üzletasszony, aki a legnevesebb színi tanodákban tanult és kis híján a Színművészetire is felvételt nyert. A szerepek pedig jöttek is szép sorban, ahogy a sikerek is. „Már az első szerepemet is Pásztor Erzsivel közös darabban kellett alakítanom. Rengeteget tanultam tőle, a kollégáktól. Egy idő után mégis azt éreztem, hogy nem akarok a színpadon megöregedni. Másra vágytam” – idézte fel karrierje alakulását Kapócs Zsóka, aki visszatért örök szerelméhez, a lakberendezéshez

. „Gyerekként is érdekelt a dolog, amint anyuék kitették a lábukat otthonról, áthívtam a szomszéd gyereket és átrendeztük a lakást. Tudtam, hogy ezt szeretném, ezért Milánóban beiratkoztam egy lakberendező iskolába. Napi 5-6 extra intenzív tanóra vette kezdetét, amit otthon további tanulás követett. Nem csinálnám újra, nem mennék vissza az időben, de örülök, hogy megléptem mindezt. Az iskola elvégzése óta csak ezzel, a lakberendezéssel, dekorációval, rendezvények, esküvők dekorálásával foglalkozom a saját vállalkozásomban. Ezt nem cserélném másra” – vallotta be Kende-Hofherr Krisztinának a ’Hétköznapi példaképek, nem hétköznapi történetei’ című műsorban Kapócs Zsóka. 

Fotó: Forrás:zoom.hu
Lap tetejére