RSS Feed

Dubai, az arab álom

Khaleej Times - 2021. 10. 12. 17:00:19 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Dubai, az arab álom

Az Egyesült Arab Emírségek tizedik éve megőrzi első helyét az arab fiatalok kedvenc lakóhelyeként. E fiatalok fele azt is szeretné, ha országaik utánoznák az Egyesült Arab Emírségeket. Az Egyesült Arab Emírségek továbbra is a tizedik éve a legjobb választás az arab fiatalok számára - derül ki az éves Asda'a BCW Arab Youth Survey 13. kiadásából.

A felmérésből kiderült, hogy a megkérdezettek közel fele (47 százalék) az Egyesült Arab Emírségekben akart élni, míg 19 százalék az Egyesült Államokat választotta, 15 százalékuk pedig Kanadát. A váűlaszolók fele (46 százalék) azt is elmondta, hogy az Egyesült Arab Emírségek az a nemzet, amelyet leginkább a saját országuk követni szeretne, ezt követi az USA (28 százalék), valamint Kanada és Németország (mindkettő 12 százalékkal).

 Az Egyesült Arab Emírségek továbbra is a legkedveltebb ország azóta, hogy 2012 -ben először tették fel a kérdést fiatal arab férfiaknak és nőknek. A listán szerepeltek Szudánból, Egyiptomból, Irakból, Szaúd -Arábiából és Algériából származó fiatalok is

Az Egyesült Arab Emírségek legfontosabb jellemzőit kiemelve az arab fiatalok megjegyezték, hogy az ország növekvő gazdasága, az általa kínált lehetőségek széles skálája, a tiszta környezet, a biztonság és a nagyvonalú fizetések kiemelik az országot az arab világ közül.

 


 

 


Fotó: karibialom.hu
Lap tetejére