RSS Feed

Survivor, a "koncentrációs tábor"?

Regös Gábor - 2021. 10. 12. 9:05:31 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Survivor, a

Megjelent egy döbbenetes interjú Survivor Sabirával, akit egyébként Pongrácz Sabiranak hívnak. :”Ez nem kamu, nem egy megrendezett műsor, úgy távoztam onnan, mint egy katona. Koncentrációs tábornak hívtuk egymás között a helyet, mert alig kaptunk ételt, és azért a pár falatért is meg kellett küzdenünk egymással. Ráadásul végig a társaid ellen harcolsz.”

 Ami több kérdést is felvet bennem, először is, hogy ez hogy jelenhetett már meg, hogy adhatott rá az RTL Klub engedélyt, ha adott egyáltalán, amikor Sabira még ki sem esett a műsorból eddig?? Ráadásul, ha esetleg nem is tud az RTL Klub az interjúról, akkor még komolyan rá is fizethet Sabira a nagy őszinteségére.  
Na mindegy, másrészről nem értem, hogy mit várt, hiszen a nevében is benne van, hogy ez egy túlélő show, nem egy Love Island. Egyébként azt gondolom, hogy Sabira biztos jobban érezte volna magát az előbb említett realityben. Egyszerűen ő is eltévedt, de annyira nem járhatott rosszul a műsorral, mert 30 ezres követő tábora kitartott mellette az egyik közösségi médiában. De térjünk vissza a nyilatkozatának erre az általam is idézett pár mondatára. Azért álljon már meg a menet, hogy lehetett ezt a csoda helyen lévő Dominikát a Karib tenger közepén “ koncentrációs tábornak” hívni. Javaslom Sabirának, hogy nézzen utána, hogy milyen is volt egy igazi koncentrációs tábor, mert ha finoman szeretnék fogalmazni…, akkor ezt inkább hagyjuk is. Elismerem, hogy a napkrém, a wc, a rendes mennyiségű kaja, a szállás hiányosságait, stb. nem lehetett könnyű elviselni. Ráadásul a mesterségesen és egyébként is kialakuló állandó feszültség sem lehetett piskóta, de könyörgöm, két hónap alatt 20 millió forintos fődíjért fél lábon is ki lehet ezeket bírni. Hiszen állandó orvosi felügyelet és 24 órás kapcsolatban voltak a stábbal, ha baj volt lehetett jelezni(gondolom). Az eddig is köztudott volt, hogy a Survivor nem egy vasárnapi teadélután, de hogy ez poszttraumás stresszt okozott Sabirának azt tényleg sajnálom. Azt gondolom inkább a cikk szerint, hogy valami másról lehet itt szó, talán arról, hogy savanyú a szőlő… No comment.

Fotó: -a-
Lap tetejére