RSS Feed

Király L. Norbi tűsarkúban pörög a rúdon

ifaktor.hu - 2021. 10. 09. 8:20:39 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Király L. Norbi tűsarkúban pörög a rúdon

Király L. Norbit 2010-ben ismerhette meg az ország, az akkori X-faktor versenyzőjeként. Rekedtes hangja, rocker stílusa és egyedi mozgása hamar a védjegyévé vált. Most viszont egy új szakmában csillogtatta meg tehetségét, ez pedig a rúdtánc.

Király L. Norbi tehetsége ellenére azonban már végleg felhagyott az énekléssel és most azt is megmutatta nekünk, milyen szakmára váltott. Fél éve elkezdett rúdtánc órákat venni. Instagram-oldalán osztja meg velünk, ahogy magassarkúban otthon gyakorol. Norbi elmondta, hogy már az első rúdtánc órája alkalmával, annyira megfogta ez a sport, hogy azonnal beszereltetett egy rudat otthonába.

Norbi nagyon élvezi új szenvedélyét, hetente legalább ötször gyakorol, továbbá azt is elárulta, hogy a jövőben nem tartja kizártnak, hogy esetleg ő is oktasson, illetve azon is gondolkodik, hogy fellépéseket vállaljon.

Követői odavannak Norbi tehetségért és nagyon támogatóak ezzel kapcsolatban az ex-énekes Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Fotó: -a-
Lap tetejére