RSS Feed

Családi titok Nagy Lászlóéknál

M. A. - 2021. 10. 07. 8:00:20 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Családi titok Nagy Lászlóéknál

Néhány hónapja bombaként robbant a hír, hogy Nagy László, az ország egyik legismertebb egykori kézilabdázója és Sónyák Szilvi fitness modell egymásba szeretett. A párt őszintén meglepte a nagyfokú érdeklődés, sokáig elzárkóztak attól, hogy kapcsolatukról beszéljenek, mondván, ők csak a boldogságukat szeretnék megélni.

Most azonban megtörték a csendet és most először avatnak be bennünket kapcsolatuk alakulásába egy exkluzív, őszinte beszélgetésben, ahol betekintést nyerhetünk mindennapjaikba.

 

„Én nem osztok meg magamról túl sok mindent a magánéletemet illetően, de egy dolog biztos: nagyon boldog és kiegyensúlyozott vagyok ebben a szerelemben” – meséli Nagy László, akit elsősorban sportbéli kimagasló teljesítménye kapcsán ismerhetett meg a nagyközönség és szeretné, ha a jövőben is inkább sportszakemberként tekintenénk rá. Ám családjuk és az őket szeretők miatt úgy érezték, most az egyszer kivételt tesznek, és Köböl Anita műsorában, a #nofilter – Nők filter nélkül sorozatában megosztják velünk érzéseiket.

 

Bár egyértelmű számukra, hogy közösen tervezik a jövőt, tudják: még kell dolgozniuk a kapcsolatukon. Szilvi ugyanis korábbi csalódásai miatt hatalmas falat épített maga köré, óvatos és bizalmatlan volt, ám Laci megtalálta a szívéhez az utat, és szisztematikusan „bontja a falat”.

 

"Van az életemben egy súlyos teher, ami beárnyékolta a gyerekkoromat, talán ez is volt az oka, hogy kialakult bennem a bizalmatlanság. De Laci türelme és szeretete sokat segít nekem" - árulja el Szilvi.

 

Vajon mennyivel nehezebb az újrakezdés negyvenévesen, túl váláson, csalódásokon, tele félelmekkel és mélyen elásott sebekkel? Szilvi és Laci azt is elmesélték, hogyan kapaszkodtak össze a nehéz időszakban és hol tart most a közös életük. Hogyan lehet összeilleszteni két életet, ami bizalmatlansággal és egy súlyos családi titokkal van kikövezve? Az interjúból ez is kiderül! A #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával tartalmas beszélgetései hétről hétre jelentkeznek a Spirit FM műsorán és a Youtube-on.

 

 


Fotó: -a-
Lap tetejére