RSS Feed

Berlin: Fredi bízik Paliban

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2021. 09. 15. 12:04:01 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Berlin: Fredi bízik Paliban

Dárdai fővárosi foci klubjának szeptember 12-én Bochumban győznie kellett (1:3). Pláne, hogy Fredi Bobic a Hertha friss menedzsere – egyelőre – türelmes magyar barátjával, s nem tervezi Pali menesztését. A berlini team következő ellenfele – pénteken este – a Fürth lesz.

Közismert, hogy a 4. játéknap küszöbén az első osztályú német labdarúgó bajnokság tabelláját a Wolfsburg, Leverkusen, München trió vezette. A 18. - utolsó - placcon Dárdai Pál berlini Hertha BSC-je busongott. Három vesztes mérközésük mérlege 2:10-es gólarány volt. A kellemes vénasszonyok nyarát ígérő német meteorológusok a koraőszi ídőjárást még csak-csak meg tudják jósolni, ám a szombat esti RB Lepzig – FC Bayern meccs eredménye (1:4) nehezen volt megtippelhető. Gulácsi Péterék súlyos vereségének oka még elemezésre vár.

Dárdai fővárosi klubjának Bochumban illett győznie. Jó hír, hogy Fredi Bobic a Hertha menedzsere – egyelőre – türelmes magyar barátjával, s nem tervezi Pali menesztését a team korabbi silány teljesítménye miatt. S mi várt még a sportbarátokra szeptember második hétvégéjén? Az őszi szezonban sikeres leverkuseni fiúk a dortmundi (3:4) srácokkal randevúztak. Az Union Berlin pedig az augsburgi vendégeknek tartott gólmentes tornaórát. Most volt a Freiburg kontra Köln csata(1:1) , valamint a Hoffenheim - Mainz rangadó (0-2) – immáron néhány tízezer néző előtt! A Bundesliga tabellát vezető Wolfsburg hősei idegenben, a Fürth együttesével szántották a gyepet (0:2).

Fotó: twitter / @HerthaBSC
Lap tetejére