RSS Feed

Roy és Biga minden kis bánata egyetlen dalban

Fehér Emma - 2021. 09. 15. 13:00:43 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Roy és Biga minden kis bánata egyetlen dalban

Kohánszky Roy és Heincz Gábor BIGA tizenévesen egy zenekarban kezdték bontogatni szárnyaikat. A baráti kötelék a mai napig szoros maradt köztük, de majd 30 évet kellett várni, míg újra összeálltak és megszületett az első közös dal.

Roy és Ádám zenekar a kilencvenes évek végén üstökösként robbant be a köztudatba. A közönség szívét és az összes létező szakmai zenei díjat is egy csapásra bezsebelték.

Heincz Gábor BIGA is a hazai pop-élet meghatározó alakja, akinek olyan slágereket köszönhetünk mint a “Learning to let go”, vagy a DR BRS-sel és Varga Viktorral közös “Koccintós”.

Kevesen tudják, hogy Kohánszky Roy és Heincz Gábor BIGA tizenévesen egy zenekarban kezdték bontogatni szárnyaikat. A Shakers együttes nem élt meg világrengető stadionkoncerteket, de ez az intenzív időszak a két srácnak bőven elég motivációt adott ahhoz, hogy az életüket a zenének szenteljék. És bár együtt kezdték a zenei pályát, de életútjuk hamar szétvált.

A baráti kötelék a mai napig szoros maradt köztük, de majd 30 évet kellett várni, míg újra összeálltak és megszületett az első közös dal! Ez a minden ízében pozitív és fülbemászó single első hallásra mosolyt csal az arcunkra.

A számhoz forgott lenyűgöző látványvilágú videóklip is ezt a szabadság érzetet erősíti. Úgyhogy most nincs is más hátra, dőljünk bele a képzeletbeli 65-ös, égszínkék Chevy-nk sport bőrülésébe, szem becsuk, hang felteker, és minden kis bánatunkat egy elegáns mozdulattal hajítsuk ki az ablakon!

Fotó: -a-
Lap tetejére