RSS Feed

Bundesliga: a Hertha hátul kullog

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2021. 09. 11. 8:53:48 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Bundesliga: a Hertha hátul kullog

A 4. játéknap küszöbén az első osztályú német labdarúgó bajnokság tabelláját a Wolfsburg, Leverkusen, München trió vezeti. A 18. - utolsó - placcon Dárdai Pál tréner Hertha BSC-je busong. Három vesztes mérközésük mérlege 2:10-es gólarány.

Szeptember második hétvégéjén az őszi szezonban sikeres leverkuseni fiúk a dortmundi srácokkal randevúznak majd. Az Union Berlin pedig az augsburgi vendégeknek tarthat tornaórát. Azon a szombaton lesz a Freiburg kontra Köln csata, valamint a Hoffenheim - Mainz rangadó – immáron néhány tízezer néző előtt! A Bundesliga tabellát vezető Wolfsburg hősei idegenben, a Fürth együttesénél szántják majd a gyepet.

A kellemes vénasszonyok nyarát ígérő német meteorológusok a koraőszi ídőjárást még csak-csak meg tudják jósolni, ám a szombat esti RB Lepzig – FC Bayern meccs eredménye nehezen tippelhető meg. Gulácsi Péterék jelenleg csak tizedikek azon a toplistán, ahol a nyáron a második placcon végeztek a müncheni vörös ördögök mögött. Dárdai fővárosi klubjának Bochumban kéne győznie. Jó hír, hogy Fredi Bobic a Hertha menedzsere – egyelőre – türelmes magyar barátjával, s nem tervezi Pali lapátra tételét a team eddigi pocsék „teljesítménye” miatt.

Fotó: -a-
Lap tetejére