RSS Feed

Csonka András az ABBA Múzeumban

Molnár Boglárka - 2021. 09. 08. 9:00:07 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Csonka András az ABBA Múzeumban

A színész nem tud betelni az ABBA két új dalával, valamint azzal, hogy kedvenc formációja 40 év után új albummal és egy virtuális koncerttel jelentkezik majd.

Szinte madarat lehet fogatni Csonka Andrással, aki unásig fogja hallgatni az ABBA két új slágerét, amellyel a formáció 40 év után örvendezteti meg a rajongókat. „Megdobbant a szívem, amikor meghallottam a hírt, mióta pedig a dalokat is meg lehet hallgatni, nem térek magamhoz! Ez a legjobb dolog, ami az utóbbi időben történt a világban, elképesztően boldog vagyok! Az ABBA nekem a mindent jelenti” – áradozott a 95.8 Sláger FM-en Csonka András, aki tinédzser kora óta imádja a formációt. „Korai kamaszkorom meghatározó formációja az ABBA, nekem azóta töretlen a rajongásom irántuk! A poszterük tiniként mindig ott volt a falamon, a filmet legalább hússzor láttam, a musicalt pedig a világ több pontján is megnéztem. Tényleg nagy rajongó vagyok” – vallotta be a színész, akinek volt szerencséje Björn Ulvaeus-szal is találkoznia. 
„A barátaimtól egy stockholmi utat kaptam születésnapomra, amiben benne volt az ABBA-múzeum látogatása is. Aztán bedobták, hogy el kell vinnünk egy csomagot valami külvárosi részre egy magyar srácnak. Úgy voltam vele, hogy gyorsan essünk túl rajta, mert szerettem volna minél többet látni a városból, élvezni az ABBA-légkört. Megérkeztünk a helyszínre, ahova a csomagot kellett vinni. Egy kis kávézó volt, ám alig léptünk be, Björn Ulvaeus is megérkezett. Kiderült, hogy szó sincs csomagról, a barátaim pontosan azt szervezték meg, hogy találkozhassak vele. Ez volt az egyik legfantasztikusabb ABBA-élményem” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Csonka András. 

Fotó: Máté Krisztián
Lap tetejére