RSS Feed

Tucker esztergomi kalandjai

Dalia László - 2021. 08. 13. 8:00:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Tucker esztergomi kalandjai

Tucker Carlson Fox, a News megmondó embere elment a magyar-szerb határra, hogy ott interjúvolja meg nagy kedvencét Orbán Viktort. Állítólag a Corvinus egyetem hívta meg komoly gázsiért, az interjú csak ráadás volt. És még jutott a magyar rajongóknak egy bónusz is, Tucker Esztergomban 30 perces beszédet tartott ezer híve előtt.

Tucker fölöttébb tájékozott lehet Magyarország dolgában, mert állította, hogy nálunk szabad és fair választások voltak, sokkal szabadabb a média, mint az Egyesült Államokban. És persze lelkesen szidta a Biden-adminisztrációt. Barack Obamáról is volt egy-két jó szava, szerinte a volt elnöknek soha nem volt civil foglalkozása, (pedig volt - a szerk.)mégis hatalmas, több millió dolláros birtokon él. Ez a kiszólása megint csak a magyar viszonyok pontos ismeretéről árulkodik, hiszen ennyi erővel Orbán Viktor pénzügyi helyzetére és civil foglalkozására is kitérhetett volna. persze, mindent ő sem tudhat nagy kedvencéről és a rajongó egyébként sem arról ismerszik meg, hogy pontosan tudná a tényeket.

Tucker ezután felidézte látogatását a magyar határkerítésnél is, ahol meglepődött, hogy high-tech berendezések helyett csak egyszerű szögesdrótot talált. Úgy tűnik, Tucker azt hitte Magyarország olyan technikai paradicsom, mint Tajvan, Dél-Korea vagy Malaysia. Sajnos a Foxnál nem olyan tájékozottak a  népek, mint a CNN-nél, de így is van 3 millió fanatikus néző, aki már tegnap meghalt volna Trumpért.

Az esztergomi közönség véleméynére azlrt kívéncsi lettem volna, mert a híradásokból csak annyi tudható, hogy ott volt Rákay Philip és Jeszenszky Zsolt. Nos,e zen nem csodálkozom, ők még tanulhatnak Tuckertől, bár fölöttébb jó úton vannak, Rákay levegővétel nélkül rágalmaz és ócsárol, Jeszenszkynak viszont még egy kevés műveltséget fel kellett szednie otthon, mielőtt önállósítja magát a norvég trikóban. Állítólag az esztergomi sétálóutcán feltűnt Hernádi Zsolt, a Mol vezérigazgatója is, amit nem nagyon értek, mert a Mol részvényeket már parancs szerint leadta, mi a fenét akarnak még tőle?Fotó: Almássy Aurél
Lap tetejére