RSS Feed

Sír a baba a fedélzeten

Regös Gábor - 2021. 07. 27. 12:11:30 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Sír a baba a fedélzeten

Érdekes purparlé alakult ki egy hír körül egy facebook bejegyzés alatt. A lényeg, hogy Mihalik Enikő megszülte a gyerekét, mindezt az USA-ban tette. Mert állítólag a következő 3 évet inkább ott fogja tölteni a családjával, persze sokat fognak jönni Magyarországra is.

Erre írta be valaki kommentben, hogy szeretne gratulálni, és sajnálja azokat az utasokat, akiknek majd végig kell hallgatni a kisbaba “üvöltését” a repülőn. Na ezután elszabadult a pokol, jöttek az ANYÁK..és a sötét földbe, a pokol bugyraiba döngölték a férfit, aki a bejegyzést írta. Volt ott minden, bunkó, aljas, menj privat jettel,stb. De az egyik legviccesebb az volt, amit egy többgyerekes anyuka írt, hogy reméli, lesz olyan is, hogy a férfi mind a két oldalán egy síró csecsemő fog ülni…
 Persze lehet ezzel szimpatizálni, meg nem. Saját tapasztalatom szerint is, valóban igen zavaró tud lenni egy 8-12 órás út alatt egy síró kisgyerek, vagy például egy köhögő, folyamatosan tüsszögő utas. A repülés egy érdekes műfaj, a “kedves” gyártók, szolgáltatók..egyre kisebb üléseket használnak a repülőkön, amiket egyre közelebb tesznek egymáshoz, hogy minél kisebb helyre minél több utast zsúfolhassanak be. Így szinte mindenkinek beleültetik a másikat a személyes terébe, ami úgy alapból is zavaró tud lenni. Főleg ha az ember mellett ülő szomszéd…túl nagy, vagy csak simán ellenszenves. Visszatérve az eredeti hírre, a gyerekek valóban néha nagyon nehezen viselik a repülést, hiszen a légnyomás különbség, a zaj, a sok ember ebben a korban abszolút szokatlan nekik! Szóval érthető, hogy a gyerekek sírnak, az emberek meg egyébként is idegesek az utazástól, tömegtől, szóval az is érthető, hogy őket ez is az is zavarja.

Fotó: -a-
Lap tetejére