RSS Feed

Shakira a Kanári-szigeteken videózott

M. A. - 2021. 07. 22. 8:00:20 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Shakira a Kanári-szigeteken videózott

Az ikonikus kolumbiai énekesnő, dalszerző és többszörös Grammy, valamint Latin Grammy-díjas előadó Shakira egy vadonatúj dallal lepte meg rajondóit, amely a "Don't Wait Up" címet kapta. A szám egy ütemes, nyári himnusz, amelynek fülbemászó dallamaira akarva-akaratlanul is táncolni kezd az ember.

Az énekesnő a következőt nyilatkozta a dalról: “Nagyon vártam már, hogy megoszthassam a világgal a ‘Don’t Wait Up’-ot – amikor megszületett a dal a stúdióban, már tudtam, hogy tökéletes lesz a nyárra és azokra az estékre, amikor nem akarsz a holnapra gondolni.” A dal mellé a forró nyár hangulatát idéző videóklip is készült.

 

A videót a Kanári-szigeteki Tenerifén vették fel, amely egy méltán népszerű turisztikai célpont gyönyörű, természetes tájakkal. A kolumbiai énekesnő több napot töltött el az Abama Resort Tenerife-ben a sokszínű Guía de Isora-ban, ahol a videó számos emlékezetes részletét rögzítette. A klip forgatókönyvét Ian Kirkpatrick és Emily Warren írta és Warren Fu rendezte – számolt be róla a Sony Music Hungary.

 

A klip megjelenése után az énekesnő elhintette, hogy nem ez lesz idén az egyetlen új dala, érdemes lesz figyelni a különböző közösségi média felületeit.

 

 

 


Fotó: Youtube
Lap tetejére