RSS Feed

Kleinheisler László szerződést hosszabbított Eszéken

mti - 2021. 07. 21. 17:00:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kleinheisler László szerződést hosszabbított Eszéken

Kleinheisler László meghosszabbította szerződését a horvát NK Osijek labdarúgócsapatánál. Az eszéki klub honlapjának szerdai beszámolója szerint a 37-szeres válogatott középpályás megállapodása jövő nyárig szólt, ezt újabb egy évvel hosszabbították meg, mert a felek kölcsönösen elégedettek egymással.

Nenad Bjelica, a klub általános menedzsere elmondta, örömteli és megnyugtató számukra Kleinheisler döntése. Hangsúlyozta, nem akarják eladni, mert szeretnék kiaknázni azt a potenciált, amelyet a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon is mutatott.
    "A klub komoly ambícióit mutatja, hogy sikerült megtartanunk egy ilyen játékost" - nyilatkozta.
    A magyar futballista elmondta: boldoggá teszi, hogy bíznak benne, örül az új szerződésének, és szeretne mindent megtenni a klub érdekében, keményen dolgozni és trófeákért harcolni, hogy viszonozza, amit Eszéken kapott.
    A 27 éves Kleinheisler korábban a Puskás Akadémia, a Videoton FC és a Ferencváros színeiben is szerepelt, illetve megfordult Németországban és Kazahsztánban. Eszékre 2019 februárjában igazolt, azóta 74 mérkőzésen tíz gólt szerzett a horvát csapatban, amellyel tavasszal a második helyen zárta a bajnokságot.


Fotó: -a-
Lap tetejére