RSS Feed

Jeges pokol a mozikban

M. A. - 2021. 07. 20. 12:32:21 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Jeges pokol a mozikban

A Vertigo Média július 22-i mutatja be a Jeges pokol című amerikai akció-thriller. A film író-rendezője az a Jonathan Hensleigh, akinek a nevéhez kötődik Az ifjú Indiana Jones kalandjai, Die Hard - Az élet mindig drága, a Jumanji vagy az Armageddon is.

Egy távoli gyémántbánya beomlik Kanada messzi északi részén. A jeges terepre specializálódott sofőr társaival nekiindul a lehetetlen küldetésnek a fagyott óceánon át, dacolva olvadó jéggel, viharral, hogy kimentse a csapdába esett bányászokat. Neki és társainak még fogalma sincs, milyen elképzelhetetlen veszély leselkedik rá.

 

A Jeges pokol főszereplője az Oscar- és Bafta jelölt Liam Neeson (Schindler listája, Rob Roy, A nyomorultak, Star Wars I. rész – Baljós árnyak, Igazából szerelem, Narnia krónikái, Éjszakai hajsza, Fehér pokol), partnerei az Oscar-jelölt Laurence Fishburne (Mátrix, Mátrix -Újratöltve, A szállítmány, Fertőzés, Titokzatos folyó), Holt McCallany (Harcosok klubja, Vesztesek bosszúja, A góré), Marcus Thomas (Dögölj meg, drága Mona!, Nem írnek való vidék).

 

A film eredeti nyelven, magyar felirattal, valamint szinkronizált változban is megtekinthető lesz.

 

 Fotó: Vertigo
Lap tetejére