RSS Feed

Fejreállt rendőrautó

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2021. 07. 17. 12:53:30 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Fejreállt rendőrautó

A német fővárosban súlyos balesethez riasztották a mentőket e nyáron. A megkülönböztető jelzést használó rendőrségi jármű egy teherkocsival karambolozott. A szirénás kombiban három egyenruhás és egy {röviddel korábban őrizetbe vett} civil személy szenvedett sérülést.

A július derekán Berlin egykori munkáskerületében, Weddingben történt kánikulai balesetben összesen kilencen sebesültek meg. A helyszínelés eddigi adatai szerint a 22 esztendős, vezetői engedéllyel nem rendelkező furgon sofőrje balra kanyarodva ütközött össze az ezüst-kék színű hatósági gépkocsival. A karambol következtében a szirénázó, s villogót használó rendőrségi kombi megperdült és a tetején landolt, majd a gyalogosvédő korlátnak csapódott.

A három egyenruháson és egy röviddel korábban őrizetbe vett férfin kívül, mások is megsérültek. Hiszen további négy zsaru sokkot kapott, látva az előttük haladó kollégáik {totálkáros} tragédiáját. Az ütközésért - feltehetően - felelős teherautó-sofőrt is kórházba kellett szállítani, így a szemtanúk/érintettek egy részének kihallgatása, csak a hónap második felében lesz realizálható.


Fotó: -a-
Lap tetejére