RSS Feed

Helen Mirren házassága

24.hu - 2021. 07. 16. 17:17:15 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Helen Mirren házassága

Helen Mirren és férje, Taylor Hackford 35 éve ismerik egymást, 24 éve házasok. A színésznő ritkán mutatkozik élete szerelmével, de a legutóbbi nyilvános eseményén kivételt tett. Mutatjuk a fotókat. Helen Mirren sosem tagadta, neki mindig is a munka volt az első, és sosem gondolta volna, hogy egyszer férjhez megy. Aztán belépett az életébe Taylor Hackford és minden megváltozott.

 „Azért házasodtunk össze, mert tudtuk, hogy örökre együtt akarunk maradni. Lényegében csak hivatalossá tettük, mert így egyszerűbb az életünk, például az ingatlankérdések vagy más komplikált ügyek. És persze a család felől is éreztük ezt a fajta elvárást. Mindig is azt mondtam, hogy nem vagyok a házasság ellen, csak egyszerűen nem volt az én ízlésem szerint való, ugyanúgy, mint például a fehérrépa. Nagyon hosszú időbe telt, mire megszerettem… meg kellett találni hozzá a megfelelő fehérrépát” – mondta Mirren korábban az AARP-nek adott interjúban.  

A skót rendező, Taylor Hackford a White Nights forgatásán találkozott Helen Mirrennel még 1985-ben, és már akkor egymásba is szerettek, bár a rendező a második feleségétől csak 1987-ben vált el. Azóta hivatalosan is együtt vannak a színésznővel, és 1997 szilveszterén össze is házasodtak, boldogságuk pedig a mai napig tart.

„Taylor és én távolról sem vagyunk romantikusak.  És tulajdonképpen mindketten nagyra értékeljük a romantika hiányát a másikban. Ha például kapnék Taylortól egy Valentin-napi üdvözlőkártyát, megrémülnék: mi történt? Még egymás születésnapi ajándékát is el szoktuk felejteni. Érzelgősség nélkül igyekszünk mindennap figyelni egymásra, ahelyett, hogy ajándékokkal lepnénk meg a másikat különböző alkalmakkor. Élvezzük az együtt töltött időt, és ha kedvünk van, akkor mondjuk elmegyünk vacsorázni, de ezt mi nem nevezzük randiestének. Taylorral lenni mindig izgalmas, úgy érzem, mintha egy hosszú, véget nem érő randevú lenne az életünk” – mesélte a színésznő korábban a Woman & Home magazin újságírójának.  

„Szó szerint soha nem töltöttünk együtt ennyi időt. A tavalyi év katasztrófává is válhatott volna nekünk emiatt, de fantasztikusan alakult. Jó érzés volt megtapasztalni azt, amit az átlagemberek szoktak egy kapcsolatban. Itt a normális, átlagos és ismétlődő időbeosztásokra gondolok, ami szerintem nagyon kényelmes is egyben” – mondta.

Fotó: -a-
Lap tetejére