RSS Feed

LeBron Jamesnek és Tapsi Hapsinak jól jön a szurkolás

M. A. - 2021. 07. 16. 13:00:48 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

LeBron Jamesnek és Tapsi Hapsinak jól jön a szurkolás

A sportközvetítéseknek még nincs vége! Ám ezúttal nem a focistáknak fogunk szurkolni, és még nem is az olimpikonoknak, hanem LeBron Jamesnek, Tapsi Hapsinak, Lola nyuszinak és persze a többi régi ismerősnek.

Nyáron végeláthatatlan mennyiségű élmény közül válogathatunk. Strandra menjünk vagy az állatkertbe? Kirándulni vagy moziba? Mi az utóbbira szavazunk! Ha ti is, akkor eldönthetitek, hogy a Warren-házaspár túléléséért szorítanátok inkább vagy Nyúl Péter kalandjait követnétek a legkisebbekkel. Egy biztos, izgalmakban nem lesz hiány. Ha mégis növelnétek a tétet, akkor mit szólnátok egy intergalaktikus kosármeccshez?

 

LeBron James nem az a fajta, aki valaha is feladná. Tudja, hogy ha keményen és kitartóan dolgozik, akkor nincs, aki megállítsa. De előfordul, hogy még ő sem boldogul egyedül. Például amikor egy eszeveszett kosármeccsen múlik, hogy meg tudja-e menteni a fiát.

 

És hogy ki siet segítségére? Nos, nem azok, akikre elsőre számítanánk. King James, ha nem is a világ legjobb, de mindenképpen a legmókásabb játékosaival fog játszani ezen a mindent eldöntő mérkőzésen.

 

A Space Jam - Új kezdetben nem csak a Bolondos dallamok sztárjai lesznek ismerősek, ugyanis Tapsi hapsi örök szerelmét, a kosárlabdával is virtuózan bánó Lola nyuszit Szabó Zsófi, Damian Lillard és Kronosz kettős szerepét pedig a civilben is NBA-rajongó Kiss Ádám szinkronizálta.

 


Fotó: InterCom
Lap tetejére