RSS Feed

Világszerte hódít a Boney M. feldolgozás

M. A. - 2021. 07. 14. 12:42:15 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Világszerte hódít a Boney M. feldolgozás

Újabb és újabb sikereket ér el Majestic és a Boney M. közöse, a "Rasputin" című klasszikus újragondolt verziója. A dal mostanra több mint 160 millió streamelésnél tart, számos arany minősítéssel büszkélkedhet és áprilisi megjelenése óta kiemelkedő helyen szerepel a legnagyobb slágerlistákon világszerte.

Miután a Boney M. ”Rasputin” című megaslágere a TikTok-nak köszönhetően újra kiemelt népszerűségnek örvend, amelynek hatására Majestic, a brit származású DJ és producer összeállt a sláger eredeti szerzőivel és a közreműködésből megszületett a dal hivatalos 2021-es újragondolt változata. Az eredeti dal fülbemászó vokálja lenyűgöző house ütemekkel kombinálva tökéletes összeállítást alkot. Emellett Majestic előált egy vadonatúj remix-el is, amely minden klub és fesztivál táncterén megállja a helyét. A ”Majestic Clup VIP Remix” az eredeti és a hosszabbított verzióval együtt került kiadásra, ”Rasputin Power Bundle” néven – számolt be róla a Sony Music Hungary.

 

Majestic amellett, hogy DJ és producer a brit KISS FM rádiós műsorvezetője is. Hatalmas sikereket ért el sajátos house, garage és grime mixeivel, továbbá a 2017-ben megjelent ”Naughty Sesh” című slágerével, amely több mint 40 millió meghallgatásnál tart. Egyre növekvő rajongótáborát jól mutatja 50 ezres Instagram követőinek száma illetve, hogy éppen csak létrehozta TikTok fiókját, és az máris 38 ezer követőnél tart.

 

A “Rasputin” és a “Rasputin Power Bundle” minden digitális platformon elérhető. Az új verzióhoz új videóklip is készült, amely remekül visszaadja az eredeti dal hangulatát és a friss verzió modern motívumait.

 


Fotó: Majestic x Boney M. - Rasputin
Lap tetejére