RSS Feed

Bolla a Wolverhamptonhoz szerződik

NS - 2021. 07. 13. 17:58:18 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bolla a Wolverhamptonhoz szerződik

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Mol Fehérvár és az angol élvonalbeli Wolverhampton megegyezett Bolla Bendegúz átigazolásáról, a válogatott jobbhátvéd a Premier League-ben szereplő klubnál folytathatja pályafutását, ugyanakkor a következő idényt Svájcban töltheti.

A Nemzeti Sport Online már múlt héten jelezte, hogy a kétszeres válogatott, az Eb-keretben is szerepelt Bolla Bendegúz iránt a Premier League-ből mutatkozik érdeklődés. Azóta Törökországban ugyan a Fenerbahcéval is hírbe hozták a 21 éves játékost, angol forrásból úgy értesültünk, megszületett az egyezség az angol Wolverhampton és a Mol Fehérvár között. A védő a Premier League legutóbbi idényében 13. helyen záró csapatnál folytathatja a pályafutását, bár a klubok ezt hivatalosan még nem erősítették meg.

Ugyanakkor értesüléseink szerint a következő idényre az angol klub kölcsönadhatja Bollát, több országból is van érdeklődés, többek között Svájcból is, így nem kizárt, hogy az új évadot már a Wolves kölcsönjátékosaként kezdheti meg a svájci Super League-ben – az FC Baselnek és a Grasshoppersnek is vannak angliai kölcsönjátékosai, utóbbinak éppen a Wolvestól...

Az átigazolási ügyekben jártas olasz sportújságíró, Fabrizio Romano nemrég saját Facebook-oldalán számolt be a klubváltásról.


Fotó: -a-
Lap tetejére