RSS Feed

Rapper a karanténban

Molnár Boglárka - 2021. 07. 13. 13:00:35 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Rapper a karanténban

Koller László, azaz Qka MC nem csinál titkot abból, hogy a korlátozásoknak és a karanténnak köszönhetően felszaladt rá néhány kiló. Most azt is elárulta, hogy hogyan érzi magát így a bőrében.

A koronavírus fenekestől felforgatta mindenki életét olyannyira, hogy a korlátozó intézkedések, a home office és a karanténhelyzet következtében nemcsak főzni kezdtek el többen, de sokan evéssel vezették le az új élethelyzet okozta stresszt is. Egy friss kutatás szerint ez átlagosan 3-5 kg pluszt eredményezett a legtöbbeknél, amely csoportba Qka MC, az Animal Cannibals oszlopos tagja is beletartozik. „A hasamnál látható változás nem felesleg, ezek inkább évgyűrűk. Tulajdonképpen azért alakítottam ki őket, mert komolyan vettem a távolságtartást. Ha nagyobb leszek könnyebb tartani a másfél métert, így én erre hajtottam” – kezdte a Sláger Reggelben Koller László, aki több magyarázatot is talált arra, hogy miért repültek fel rá a kilók az elmúlt időszakban. 

„Gyémántlemezesek lettünk és megjelent az első könyvünk. Lehet, hogy nem is én híztam, hanem a májam. Plusz az is hozzátartozik, hogy négy gyerekes apuka vagyok. Mit eszik egy apuka? Sokszor a gyerekek maradékát és mivel nekem azt tanították, hogy addig nem állunk fel az asztaltól, amíg meg nem ettem mindent, ezt én betartottam. Megettem a gyerekeim helyett!” – tette hozzá viccelődve a rapper, aki elismeri, hogy nemcsak többet evett, de kevesebbet is mozgott az utóbbi időben. „Ha fellépés van hajnalig le sem fekszünk, volt, hogy reggel 8-kor mentünk lefeküdni. Az utóbbi időben azonban egészen más volt az életritmus, így felszaladt rám egy kicsi. Nem bánom, jól érzem magamat a bőrömben és biztos vagyok benne, hogy ahogy beindul az élet, a plusz kilók is lecsúsznak majd” – mondta a Sláger Reggelben Qka MC. 

Fotó: rap.hu
Lap tetejére