RSS Feed

Elkészült Enrique Iglesias vadonatúj nyári slágere

M. A. - 2021. 07. 11. 17:18:37 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Elkészült Enrique Iglesias vadonatúj nyári slágere

A Billboard listákat vezető latin pop királya, és nemzetközileg is elismert világsztár, Enrique Iglesias újra történelmet készül írni. Idén nyáron sokak örömére visszatér vadonatúj Me Pasé című dalával, amin a reggaeton énekes, Farukko is közreműködik.

A ”Me Pasé” kiválóan mutatja azt a varázslatot, amely Iglesias-t egy világszerte ünnepelt pop ikonná tette már több mint két évtizede. Az energiával és vibráló ütemekkel teli dal azért íródott, hogy táncoljanak rá, és egy tökéletes nyári himnusz lett a végeredmény – írja a Sony Music Hungary.

 

A dal a Billboard Latin Zenei díjas és többszörös Grammy-győztes sztár új, szeptemberben érkező albumán szerepel majd, és csatlakozik a tekintélyes, rekordokat döntő világslágeréinek sorához. Iglesias több, mint 150 Bilboard toplistás dallal büszkélkedhet, amelyek közül 27 szerepelt az első helyen a Billboard Hot Latin listáján, amivel ő a legtöbbször a csúcson szereplő előadó, emellett pedig 39 top 10-ben szereplő, 31 a Billboard Latin Airplay listájának első helyén, és 14 Billboard Dance Club Songs lista élén szereplő dalt tudhat maga mögött.

 

A dal videóklipjét Alejandro Perez rendezte, akivel Enrique-nek már több olyan nagysikerű együttműködése is volt, mint a Bailando, Súbeme La Radio és a Duele el Corazón. A videót egy paradicsomi tengerparton forgatták, a Dominikai Köztársaságban.

 

 

 


Fotó: -a-
Lap tetejére