RSS Feed

Nora Roberts - kész a trilógia

M. A. - 2021. 06. 10. 17:22:31 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Nora Roberts - kész a trilógia

Június közepén jelenik meg Nora Roberts: A mágia diadala - A Kiválasztott Krónikája 3. része. A New York Times bestseller írónője, a Napfogyatkozás és a Csont és vér után A mágia diadalában befejezte az új trilógiáját.

Miután a Végzetnek nevezett betegség elpusztította a civilizációt, a mágia mindennapossá vált, és Fallon Swift azzal töltötte az ifjúságát, hogy elsajátítsa minden csínját-bínját. Fallon addig nem élhet békében, amíg fel nem szabadítja azokat, akiket a kormány vagy a fanatikus Tisztaság Harcosai üldöznek. Eltökélt szándéka, hogy még azokat is megmentse, akik félelemből vagy gyengeségből bűnrészességet vállaltak ezzel a gonosszal… ha valóban megmenthetők.

 

Duncanhez, a harcostársához fűződő köteléktől megerősödve Fallonnak már számtalan alakváltót, manót és hétköznapi embert sikerült megmentenie. Most segítenie kell nekik, hogy meggyógyuljanak… és újra felfedezzék a fényt és a hitet magukban. Mert bár születésétől fogva ő a kiválasztott, akkor is csak egyetlen ember.

 

És most, hogy egy régi nemezissel néz szembe, az ellenség fellegvárára veti a tekintetét, és beteljesíti a sorsát – hogy helyreállítsa a titokzatos pajzsot, amely egykor mindannyiukat védte –, egész hadseregre lesz szüksége…

 

A könyv a Gabo Kiadó jóvoltából, várhatóan június közepén kerül a könyvesboltokba.

 

 


Fotó: -a-
Lap tetejére