RSS Feed

Liptai Claudia a műjégpályán pasizott

Molnár Boglárka - 2021. 06. 11. 13:00:42 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Liptai Claudia a műjégpályán pasizott

A televíziós személyiség nem titkolja, barátnőinek gyakran segített megtalálni az ideális társat. Azonban neki sosem volt szüksége hasonlóra.

Újabb témát boncolgatott az ’ÉdesKettes’ – ben Liptai Claudia és Pataki Ádám. A páros ezúttal a szerelmi kerítést vesézte ki. Kiderült, hogy ezen a fronton korábban Liptai Claudia jeleskedett. „A barátnőimnek gyakran kerítettem, mivel nagy részük sokszor „vak” volt ezen a téren. Nem látták meg, hogy mennyire tetszenek valakinek. Velem ellentétben, aki bement egy szobába és azonnal látta, hogy Józsinak mennyire tetszik Emőke. A férfiak jelentős része  béna a csajozásban, nem mernek a nőkhöz hozzászólni vagy ha igen, nagyon rosszul szólítják meg őket, esetleg béna csajozós dumákkal. Ha láttam ilyen szerencsétlenkedést volt, hogy segítettem, hogy egymásra találjon az a két ember, akik tetszenek egymásnak. Persze voltak melléfogásaim is” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, akinek sosem volt szüksége hasonló segítségre.

 „Nem volt szükségem ilyenre, én fiatalként nyomulós voltam. A barátnőmmel mindig a műjégpályán pasiztunk. Mindig vágtuk a centit, hogy mikor jön el november 7-e, amikor kinyit a pálya” – árulta el a színésznő, aki nem csinál titkot abból, hogy sok férfi nem merte őt megközelíteni. „Féltek tőlem a pasik, pláne amikor ismert lettem. Ugyanakkor hittem abban, hogy aki nekem megtetszik, annak én is tetszem. Olyan ember nekem sosem tetszett meg, aki nem figyelt fel rám. Ez a kémia! Alkat kérdése is, de mindig észrevettem, ha tetszem valakinek és ugyanígy azt is, ha valakik tetszenek egymásnak. Ezért is volt jó a barátnőmnek lenni, mert segítettem nekik, hogy egymásra találjanak azzal, akinek bejönnek” – mondta Liptai Claudia a hétfőnként 20:00-tól hallható ’ÉdesKettes’- ben. 

Fotó: -a-
Lap tetejére