RSS Feed

Majka és Agárdi Szilvi videóklipje

blikk - 2021. 06. 08. 12:39:45 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Majka és Agárdi Szilvi  videóklipje

Hajnali fény címmel mutatta be az elmúlt hetekben a Vodafone Majka és Agárdi Szilvi közös dalát, mostanra pedig a számhoz készült videóklip is elkészült. A közös dal különlegessége, hogy azt Szilvi dala inspirálta, mellyel a Vodafone Red reklámfilmjében tavasszal már találkozhattak a tévénézők. A dal a korlátok ledöntéséről szól, mindez pedig a videóklipben is visszaköszön.

Agárdi Szilvi látássérült énekesnő és hazánk egyik leghíresebb rappere, Majka látszólag két nagyon különböző karakter, azonban most a zene és a technológia összehozta őket. A közös munkából egy, a jelenlegi helyzetre is reflektáló, felemelő és inspiráló dal született. A két zenész egymásra találásában, közös munkájukban nagyon fontos szerepet töltött be a technológia, amely egyrészt lehetővé tette, hogy a közösségi médián keresztül megismerjék egymás munkásságát, másrészt pedig azt, hogy egymástól fizikailag távol is tudjanak gyakorolni, dalt szerezni.

A dalhoz készült klip története két szálon fut, az egyiknek Majka és Szilvi a főszereplője, míg a másik szálon egy tűzoltó és annak családja van a középpontban. A klip kapcsán Nagy Bence rendező úgy fogalmazott: „Majka és Szilvi dala a küzdésről, a félelmeinkkel való vívódásról, valamint korlátjaink ledöntéséről szól. A korlátokat a tűz metaforával, míg a korlátok ledöntését, illetve a kihívásokkal szembenálló létet a tűzoltók elhivatottságával, problémamegoldó attitűdjével igyekeztük szimbolizálni és bemutatni. A dal szövege egyébként zseniálisan fokozza és oldja a feszültséget, ezt a két párhuzamosan futó szál képi váltakozásával mi is jól le tudtuk követni, a végeredmény pedig egy felemelő és látványos klip.”

A dal eredeti változata a Vodafone RED tavaszi reklámfilmjéhez készült, melynek főszereplője Agárdi Szilvi volt. A szolgáltató azért éppen Szilvit választotta a reklámszerepre, mert az volt a célja, hogy igazi emberek valós történetein keresztül mutassa be azt, hogy a digitalizáció, például a korlátlan adat, hogyan tudja segíteni az emberi tehetséget a kibontakozásban, hogyan bontja le a technológia a korlátokat a legnehezebb élethelyzetekben is.


Fotó: -a-
Lap tetejére