RSS Feed

Tuchel szerződést hosszabbított a Chelsea-nél

mti - 2021. 06. 05. 17:48:52 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Tuchel szerződést hosszabbított a Chelsea-nél

Thomas Tuchel vezetőedző szerződése két évvel meghosszabbodott a Chelsea labdarúgóklubnál, miután a csapat múlt szombaton megnyerte a Bajnokok Ligáját. A londoni klub pénteken adott ki közleményt az opció életbe lépéséről.

    Tuchel januárban vette át a londoni együttest, amely a Premier League negyedik helyén végzett, döntős volt az FA Kupában, illetve a Manchester City 1-0-s legyőzésével megnyerte a BL-t.
    "Nem tudok elképzelni jobb alkalmat a szerződésem meghosszabbítására. Hálás vagyok az eddigi élményekért, és nagyon boldog vagyok, hogy a Chelsea-család tagja lehetek. Ambícióval és nagy várakozással tekintünk a következő szezon elé" - nyilatkozta a német szakvezető, akinek a munkáját Lőw Zsolt segíti.
    Marina Granovszkaja klubigazgató úgy fogalmazott, Tuchel zökkenőmentesen beilleszkedett, és azonnal a Chelsea-család szerves részévé vált, ezért örülnek, hogy további két évvel meghosszabbíthatták a megállapodását.
    Tuchel irányításával a Chelsea eddig harminc meccset játszott, ezeken 19 győzelem, hat döntetlen és öt vereség volt a mérlege. 

Fotó: -a-
Lap tetejére