RSS Feed

Szajna-parti szexi csajok

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2021. 06. 05. 8:51:10 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Szajna-parti szexi csajok

Addig is amíg 2021 nyarán - talán - elstartol a tokiói ötkarikás rendezvénysorozat, lássuk milyenek voltak a hajdani, újkori nyári olimpiák!? Az első, athéni helyszínen alig egy tucat nemzet – köztük magyarok, osztrákok, svájciak és franciák – küzdöttek az érmekért. Legény test-teszt!

Négy évvel később Párizsban már izmos, ügyes hölgyek is dresszt öltöttek. Világkiállítás és olimpia élénkítette a századfordulón Franciaország idegenforgalmát, s a nemzetközi sportéletét. A két tucat nemzet atlétái a golftól az úszásig és a kerékpározástól a kötélhúzásig számos versenyszámban mérhették össze tudásukat, erejüket a Szajna-partján. Az Expóval párhuzamosan megrendezett második olimpián természetesen a belföldi sportolók söpörték be a legtöbb érmet.

Az USA és Nagy-Britannia szintén dobogós lett Párizsban. Hazánk – megelőzve Kuba, valamint Kanada és Spanyolország teamjét az előkelő 11. helyen végzett. A legsikeresebb magyar Bauer Rudolf volt – ő diszkoszvetésben bizonyult a világ legtechnikásabb atlétájának. A következő ötkarikás showt {III. Olympiade} az Egyesült Államokban rendezték meg 1904-ben, ahol Magyarország ötödik lett a nemzetek éremtáblázatán.


Fotó: -a-
Lap tetejére