RSS Feed

Köln: meglepő tojás-támadás

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2021. 06. 04. 17:21:10 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Köln: meglepő tojás-támadás

Németország negyedik legnépesebb városának rendőreit is megdöbbentette az a kora nyári ifjúsági akció, melynek során 20 ezer eurós kár keletkezett. A köln-porzi hídról az autókra tojásokat hajigáló fiatalok súlyos karambolt okoztak.

A Volkswagen Passat szélvédőjén csattant fehérje-sárgája annyira meglepte a 42 éves sofőrt, hogy összeütközött egy másik kocsival. A BMW X3-ban és a VW-ben a ráfutásos baleset során több, mint 7 millió forintos kár keletkezett. Szerencsére személyi sérülést nem történt a dómvárosban. A feltételezett tetteseket őrizetbe vették. A német zsaruknak e napokban dolguk akadt egy közlekedési kontrollt elkerülni akaró Mercedes tulajjal is.

A 29 éves legény alaposan bedrogozva suhant csillagos limuzinjával, midőn a nyárias délutánon leintették az egyenruhások, mert balesetet okozott, ám nem állt meg. A pénzbírság összegét még nem ismerjük, de jogsijának egy időre búcsút inthet a kába kocsis. Szintén az 1,1 millió lakosú német metropolisz friss krónikájához tartozik, hogy a sztrádán megsérült egy ötfős belga család, mert egy 24 esztendős drogos kölni autós beléjük rohant.

Fotó: -a-
Lap tetejére