RSS Feed

Lapos has, feszes fenék a nyárra

M. A. - 2021. 06. 02. 17:04:17 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Lapos has, feszes fenék a nyárra

A nyár közeledtével egyre többen szeretnének lapos hasat, izmos, feszes feneket és szép combokat, de a kor előrehaladtával azt tapasztalhatjuk, hogy ez bizony egyre nehezebben megy.

A felesleges kilók fokozatosan rakódnak le a test különböző pontjain, bőrünk elveszíti rugalmasságát, és ha sikerül is megszabadulni a makacs zsírpárnáktól, a bőrünk látványosan megereszkedik, a fenekünk laposabb lesz, karjainkon pedig egyre nagyobb integetőizom alakul ki. De mit tehetünk ez ellen?

 

„Nem szabad elkeseredni és feladni, csupán meg kell találni azt a megoldást, ami hozzásegít a célunk eléréséhez. Ilyen lehet az az alakformáló és erősítő készülék, ami a legkorszerűbb technológiát képviselő, nagy energiájú fókuszált elektromágneses hullámok által kiváltott gyors izomösszehúzódások segítségével képes izomtömeget növelni és a zsírt bontani. Az amerikai sztárok is kedvelik a módszert, mivel a mintegy 4 alkalommal végzett 30 perces kezelés hatására 16%-kal nő az izomtömeg, míg a zsírszövet 19%-kal lesz kisebb a kezelt területen” – mondja dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista, a New Beauty Anti-aging és Orvos-Esztétikai Központ vezetője.

 

A kezelés hatására az izmok fél óra alatt mintegy 20 000-szer húzódnak össze. „Ez az összehúzódás nagyon gyorsan a lehető legnagyobb erőkifejtéssel történik, így valójában egy szupramaximális izomstimuláció jön létre, ami egy intenzív edzés során sem érhető el. A megnövekedett izomaktivitás oda vezet, hogy a test új izomrostokat és miofibrillumokat képez, amelyek a rostok alkotórészei. A kezelések hatására növekedik az izomtömeg, és a HIFEM technológia csökkentheti a has zsírrétegét is” – teszi hozzá a szakember.

 

Amellett, hogy látványosan formálódik az alakunk, az egészségünk szempontjából is hasznos az izomépítés. Az erősebb izmok jobban védhetik a gerincet, fenntarthatják a törzs stabilitását, fenntarthatják a helyes testtartást, javíthatják az atlétikai képességeket és csökkenthetik a sérülések esélyét, strukturális támogatást nyújthatnak az egész test számára. A hasizom vonalán már akár egy alkalom után is látható változás, de a megfelelő zsírbontás és az izomnövelés hatásának eléréséhez legalább 4 kezelésre van szükség. kúraszerű kezelés segítségével jobban megtartható az elért alak.

 

Forrás: New Beauty, purecom

 


Fotó: New Beauty, purecom
Lap tetejére