RSS Feed

Görög Zita: 40 felett már semmi sem ciki

24.hu - 2021. 06. 01. 17:32:23 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Görög Zita: 40 felett már semmi sem ciki

Görög Zita ellátogatott Lilu YouTube-műsorába, hogy megmutassa arcápolási rutinját és azt, hogyan szokta kisminkelni magát. A folyamat közben felmerült mindenféle téma, amiről kifejtette véleményét. Elárulta, hogy régebben nagyon zavarta, hogy a külsejével kapcsolatos kérdéseken kívül nem foglalkoztak vele, de szerencsére úgy érzi, ez ma már megváltozott.

Azt is elmondta, milyen projektekbe vág bele hamarosan, például kiadja a saját gyerekkönyvét, amit ő írt. Kifejtette, fontos számára, hogy önálló, független projektbe vágjon bele, melyet korábban nem tudott megvalósítani, mert mondjuk nem kapott pozitív visszajelzést másoktól.

Azért ebben voltak olyan történetek, hogy ha valaki lehurrogott és én sajnos adtam a szavára, és aztán el is felejtettem, hogy »úristen, ez nekem ciki«. Most már nincs olyan, hogy ciki. Elmúlt az ember negyvenéves, nincs olyan, hogy ciki. Hadd csináljam már azt, ami jólesik, ami örömet okoz. Ha ötszáz embernek tetszik, akkor annyinak, ha kettőnek, akkor kettőnek. Ha egynek se, akkor egynek se. És most már ez lesz


Fotó: -a-
Lap tetejére