RSS Feed

Dér Heni az autóban szült

hvg.hu - 2021. 05. 16. 17:07:40 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Dér Heni az autóban szült

Egy rendőrségi közleményből lehetett sejteni, hogy az énekesnő Dér Heni volt az, akit rendőri felvezetéssel kellett kórházba vinni, mert a dugóban egy autóban ülve kezdődtek meg a szülési fájdalmai. A kisfia, Bendegúz azóta megszületett.

Az arra járó rendőröktől az énekesnő férje, Bakos Gergő kért segítséget, nekik köszönhetően sikerült időben beérniük a kórházba.

A Blikk megtalálta a rendőröket, akik a Fiumei úton tartottak épp a központba egy baleseti helyszínről. „Hatalmas forgalom volt, csak lépésben lehetett haladni. Hirtelen megláttuk a férfit, aki a kezével intett. Azt mondta, a feleségének kétperces fájásai vannak, és megkért arra, hogy vezessük fel a kórházig” – idézte fel a találkozást Kovács Zsolt őrnagy.

A megkülönböztető fény- és hangjelzést bekapcsolásához engedélyt kértek a központtól, majd alig több mint hat perc alatt beértek a szülészetre.

„Terepjáróval voltunk, magasabban ültünk, a hölgyet egyáltalán nem láttuk, így az elején még fogalmunk sem volt, hogy Dér Heniről van szó. Miután megérkeztünk, a protokoll szerint igazoltattuk a férjet, s csak akkor tudatosult bennünk, hogy kinek segítettünk. Látszott, hogy komoly fájdalmai vannak – tette hozzá a lapnak Pásztor József főtörzs zászlós.

Fotó: -a-
Lap tetejére